Става въпрос за Алфа 156 1.6 ТС. Значи проблемът е, че колата работи и по едно време започва да сваля и качва оборотите на празен ход, все едно се опитва да гасне, но не изгасва. Понякога светва и червената лампичка на инжекциона.. Иначе си върви добре, само като е на ниски обороти и като се подаде газ малко по трудно зацепва също така. Какъв може да е проблемът и в какъв ценови диапазон може да е решението му...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с индикацията на инжекциона?????
Collapse
X
-
Вариантите не са малко така че иди на диагностика и най сигурно. Моята държеше високи и променливи обороти след почистване на дроселовата клапа и се оказа че иска само адаптация на компа, но ако имаш моторче за празния ход за смяна цените варират от 300 до кън 550 така че първо диагностика156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
-
Според мен да я оправи там ще му струва 2 пъти повече от нервите до БГ
А и ако е моторчето - няма да му пречи по пътя
Ако е дебитомер няма да върви много, ма то така или иначе нема от там до тука да дава газ
Само дето може да са още 100 работи освен ваще залози0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от BoboСпоред мен да я оправи там ще му струва 2 пъти повече от нервите до БГ
Ако е дебитомер няма да върви много, ма то така или иначе нема от там до тука да дава газ
Само дето може да са още 100 работи освен ваще залозиLexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_ControlПървоначално публикувано от BoboСпоред мен да я оправи там ще му струва 2 пъти повече от нервите до БГ
Само дето може да са още 100 работи освен ваще залози0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от BoboСпоред мен да я оправи там ще му струва 2 пъти повече от нервите до БГ
Само дето може да са още 100 работи освен ваще залози
Като гледам и той не е много наясно та затова. Имало е коли в ред и след това закъсват по пътя насам - всеки сам си преценява.ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98
Comment
Comment